Dorohoi News Logo

Acorduri muzicale în aer liber la Dorohoi [VIDEO/FOTO]

Minirecital Trupa Arhaic - Piata Centrala Dorohoi_10

Acestea sunt principalele ingrediente ale unei dimineţi perfecte în Dorohoi. Trupa Arhaic din Alexandria a fost invitată în Piața Centrală din Dorohoi, unde a susţinut un concert de excepţie pentru toţi cei prezenţi.

„Trupa Arhaic a venit în Piaţa Centrală a oraşului, la invitaţia domnului primar. Ne-am dorit foarte mult ca să aducem un pic de bucurie şi în Piaţa Centrală, aici unde vin oameni de rând, oameni care poate nu au bani să plătească un bilet, şi am vrut să se bucure de muzica şi de atmosfera pe care noi am petrecut-o la sala de spectacole.”, a declarat pentru Dorohoi News, directorul Casei Municipale de Cultură Dorohoi, Valuţa Murariu.

Acorduri îndrăgite au răsunat duminică în Piața Centrală și asta pentru că muzicienii din Trupa Arhaic au venit cu un repertoriu perfect pentru primăvara care şi-a intrat pe deplin în drepturi. Şi cum vremea a fost prielnică, zeci de dorohoieni s-au putut bucura de concert, de la cei mici la cei mai mari, pentru toţi a fost un moment artistic deosebit.

„Mă bucur că au avut această idee de a veni să cânte în Piaţa Centrală pentru ca toata lumea să îi poată asculta. Este o iniţiativă foarte bună şi îi felicit pe cei care au făcut acest lucru.”, a declarat pentru Dorohoi News, Viorel S., un cetăţean aflat în trecere prin Piaţa Centrală.

Trupa Arhaic a venit la Dorohoi datorită Festivalului Naţional de Folk Nord-Est Folk Dorohoi care este la a doua ediţie. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web